Help aan het voortbestaan van SchietVereniging de Kroon Eibergen

 

Schietvereniging de Kroon Eibergen is een vereniging welke reeds 54 jaar bestaat en welke zich richt op de discipline luchtgeweer schieten.

De schietsport beoefenen wij binnen in ons clubgebouw met 12 vaste schietbanen.

De vereniging beschikt over een accommodatie welke volledig eigendom is.

De vereniging is hierdoor zelf verantwoordelijk voor alle kosten en onderhoud.

 

In de coronatijd hebben we financieel flink moeten interen, omdat er vanuit de overheid geen passende regelingen beschikbaar zijn gesteld om de gemaakte kosten ten tijde van de lockdown op te vangen.

Nadat we deze beroerde coronaperiodes nog maar net financieel hebben overleefd, kregen we dit jaar te maken met de sterk stijgende energielasten en de jaarafrekening daarvan die ons de das om doet.

 

Op dit moment is er vanuit de gemeente en/of overheid helaas geen noodfonds beschikbaar om ons in deze kosten te ondersteunen.

Wij hebben daarom een crowdfundings actie opgestart om geld in te zamelen en willen zo de financiële last het hoofd te bieden.

 

De bedoeling is dat we onze schietsport en onze welbekende georganiseerde plaatselijke en regionale competities voor de gemeenschap voort kunnen blijven zetten.

Tevens willen wij de mogelijkheden onderzoeken om onze accommodatie te verduurzamen om zo ook de komende jaren de schietsport te blijven beoefenen.

 

Via onderstaande link kunt u ons financieel steunen:

 

https://gofund.me/cabf9460

 

Alle kleine beetjes helpen!

 

Alvorens dank namens het bestuur en de leden van SV de Kroon Eibergen