BUURT- EN STRAATSCHIETEN S.V. DE KROON 2024

Eibergen, 14 januari 2024

Sportvrienden,

Schietvereniging S.V. de Kroon gaat weer beginnen met de buurt- en straat schietcompetitie.
Deze wordt evenals voorgaande jaren weer gehouden op de Mors 17 te Eibergen.

Voor de competitie zijn de volgende data gekozen:
Oefenavonden    op dinsdag          23 januari     en donderdag    25 januari          week 4.
1e wedstrijd        op dinsdag          30 januari      en donderdag      1 februari         week 5.
2e wedstrijd        op dinsdag          13 februari     en donderdag    15 februari         week 7.
3e wedstrijd        op dinsdag          27 februari     en donderdag    29 februari         week 9.
4e wedstrijd        op dinsdag          12 maart        en donderdag    14 maart            week 11.
5e wedstrijd        op dinsdag          26 maart        en donderdag    28 maart            week 13.
de Kroon prijs    op dinsdag            2 april           en donderdag      4 april              week 14.
Finale                                                                   op donderag      11 april              week 15.
Prijsuitreiking                                                       op donderdag    18 april              week 16.

Maandagavond 8 april is er een mogelijkheid om een eventueel gemiste wedstrijd (om wat voor reden dan ook) extra te schieten voor het eigen persoonlijk gemiddelde.
Met deze mogelijkheid krijgt men dus de kans om ook 5x wedstrijd-scores te bemachtigen die nodig zijn voor het bepalen van het persoonlijk gemiddelde (en om mee te dingen voor de persoonlijk gemiddelde titel/prijs).

Dit heeft natuurlijk geen terugwerkend effect op de uitslag van de gemiste wedstrijd.

De competitie wordt verschoten met teams bestaande uit minimaal vier personen.
Het inleggeld per team bedraagt € 30,-.

De kantine is tot uiterlijk 23:30 uur geopend en er kan geschoten worden tussen 20.00 en 23.00 uur.

Opgave voor deze competitie kan tot en met donderdag 25 januari a.s. schriftelijk bij M. Wolterink, Havekortweide 2, Tel. : 06-55700810 of natuurlijk per mail via adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voorbaat dank voor uw opgave en we zullen er weer wat moois van maken.

Veel succes en tot ziens op de eerste avond.

Het Bestuur van S.V. de Kroon.